Ziegler | Zeevracht

Zeevracht : Wij zitten midden in de Rotterdamse haven.

Ons kantoor in Rotterdam behandelt al uw FCL-, LCL- , out of gauge en projectzendingen voor zowel export als import.  Wij hebben hiervoor een team van zeer ervaren en gemotiveerde medewerkers, die bekend zijn met alle mogelijke operationele zaken met betrekking betrekking tot export en import.

 

Ziegler | Container TerminalZiegler heeft haar eigen import- en exportdiensten voor groupagezendingen, waarbij LCL containers vertrekken uit en aankomen bij een CFS van Ziegler. Hierdoor zijn niet alleen de kosten onder controle, maar is ook de kwaliteit geborgd binnen Ziegler zelf. Minder handling betekent immers minder kosten en minder kans op schade en / of vermissingen.

Het feit dat ook vele andere expediteurs hun lading bij Ziegler boeken, is een bevestiging van de lage kosten en hoge kwaliteit. Ziegler biedt ook diensten zoals douaneafhandeling, trucking, gasmetingen en dergelijke, inhouse aan en is dus compleet onafhankelijk van anderen in haar dienstverlening.

In een markt die steeds vaker gedomineerd wordt door vraag en aanbod zorgt Ziegler vooral voor stabiele capaciteiten en prijzen. Periodieke volumeafspraken worden gemaakt, zodat Ziegler capaciteit kan garanderen met een  zeer concurrerend prijsniveau. Ziegler kan tevens een langere vaartijd aanbieden tegen lagere kosten.

Betrouwbare Service

Zeevracht

Wereldwijde Bestemmingen